Få bättre driftsäkerhet och ökad lönsamhet genom

kompetensutveckling hos Erinova Training Center.

UTBILDNINGAR INOM DRIFTSÄKERHET OCH FÖREBYGGANDE UNDERHÅLL FRÅN RELCON

Tillsammans med systerföretagen Protoma, MLT Maskin & Laserteknik och Runtime Engineering erbjuder Relcon ett stort utbud av utbildningar inom driftsäkerhet, förebyggande underhåll och det operativa förbättringsarbetet.. I vårt Training Center utbildas över 200 kunder varje år inom våra spetskompetensområden.

DRIFTSÄKERHET FÖR BÄTTRE EKONOMI

Vår inspirationsutbildning ger deltagaren grundläggande kunskaper om driftsäkerhet och underhållets betydelse för tillgänglighet, säkerhet och ekonomi.

ARBETE MED FLÄNSFÖRBAND

Utbildning för kompetenskvalificering av personal som arbetar med skruvförband på utrustning i driftkritiska trycksatta system. Utbildning utförs i enlighet med SS-EN 1591-4

ASSET RELIABILITY PRACTITIONER (ARP)

Asset Reliability Practitioner (ARP) är Mobius Institutes certifierande utbildning inom driftsäkerhet. Mobius är ackrediterade mot ISO 17024 vilket säkerställer hög kvalitet och gör utbildningen internationellt erkänd.

VIBRATIONSMÄTNING

Komplett utbildningspaket för att komma igång och dra nytta av vibrationsmätning. Vi utbildar även i Mobius Institutes certifierande utbildningar enligt ISO 18436.

PUMP OCH TÄTNINGSTEKNIK

Utbildning för både mekaniker och driftpersonal. Minska störningar på pumpar genom att höja kompetensen i driftorganisationen.

TRIBOLOGI OCH LAGERTEKNIK

Utbildningar som vänder sig till alla som arbetar teoretiskt eller praktiskt med roterande utrustning.

3D SCANNING

Våra utbildare sitter på stor kunskap och stor praktisk förståelse för var och hur man kan tillämpa olika metoder inom 3D-mätning och 3D-scanning. Vi erbjuder både kom-igång utbildning för nya användare men även påbyggnadsutbildning för de med erfarenhet.

BALANSERING OCH UPPRIKTNING

Vi ger dig teoretisk kunskap och praktisk färdighet i uppriktning och balansering. Rätt utfört montage är en förutsättning för hög driftsäkerhet.

MOTION AMPLIFICATION

Systemet IRIS M™ är ett kraftfullt felsökningsverktyg och en mycket effektiv alternativ till traditionella ODS mätningar. Utbildningen riktar sig till kunder som satsat på ett eget kamerasystem och där man vill maximera användningen inom området för rörelseförstärkning.